VEKS-KURS

Vitenskap – Etikk – Kommunikasjon – Samfunn

VEKS-kurs gir massører og andre alternative behandlere et godt grunnlag for å drive sin virksomhet på en effektiv og forsvarlig måte – overfor både kunder og offentlige myndigheter.

For å bli medlem av en godkjent utøverorganisasjon slik som Norsk Massasjeforening må alle terapeuter ha VEKS-kurs.

Kursinnholdet er bestemt av SABORG og består av følgende deler:

  • Vitenskap skal gi terapeutene forståelse for forskning og vitenskap slik at de kan vurdere ulike typer kunnskap, kildekvalitet og relevans.
  • Etikk skal gi terapeutene en ansvarlig bevisshet og holdning angående verdier som helse, respekt, personvern, diskriminering, konflikt og samarbeid.
  • Kommunikasjon skal gi terapeutene innsikt i deres innvirkning på andre mennesker og utvikle deres evne til å kommunisere godt med kundene.
  • Samfunn skal gi terapeutene grunnleggende kunnskaper om det norske samfunnet, inkludert relevante lover, forskrifter og kulturelle normer.
VEKS-kurs

Tider & Priser

En av fordelene med online-kursene ved Norsk Massasjeskole er at du kan starte når du vil, og studere i ditt eget tempo.

FORKUNNSKAPER: Ingen.

OMFANG: 50 timer inkludert nettbasert undervisning, selvstudier og praksis.

VARIGHET: Hvis du studerer på heltid tar dette kurset 1-2 uker.

KURSPRIS: 4.950,- inkludert alt kursmateriell og eksamen.

Du får ubegrenset tilgang til alt kursmateriellet (tekster, illustrasjoner, videoer) også etter studieperioden, slik at du har det med deg hele din karriere.

Del med dine venner!