AVSPENNINGSMASSASJE

Avspenningsmassasje demper stress, øker blodsirkulasjonen og lindrer smerte. Du vil lære å gjøre dette på en solid og sikker måte, slik at kundene føler seg både trygge og ivaretatt.

Avspenningsmassasje er populært på spa, massasjeklinikker, feriesteder, cruisebåter m.m. Og ikke minst er det et stort marked innen bedriftsmassasje.

Avspenningsmassasje er også en ypperlig tilleggsutdanning for deg som allerede er terapeut innen andre behandlingsmetoder.

Massasjeutdanning Nivå 1 består av dette kurset sammen med Anatomi & Fysiologi Nivå 1, men det kan også tas alene hvis du har anatomikunnskapen fra før.

Avspenningsmassasje

Kursinnhold

ERGONOMI

  • Massørens arbeidsstillinger

UNDERSØKELSESMETODER

  • Anamnese – Hvordan gjennomføre et enkelt kundeintervju for å bli kjent med kundens behov og avdekke eventuelle sykdommer eller skader.

KONTRAINDIKASJONER

  • Noen sykdommer og tilstander gjør at man ikke bør gjøre massasje.

KLASSISK/SVENSK MASSASJETEKNIKK

  • Valg og påføring av olje
  • Hudgrep (effleurage)
  • Muskelgrep (petrissage)

Tider & Priser

En av fordelene med online-kursene ved Norsk Massasjeskole er at du kan starte når du vil, og studere i ditt eget tempo.

FORKUNNSKAPER: Det er en fordel å ha anatomikunnskap tilsvarende vårt kurs Anatomi & Fysiologi Nivå 1, eller ta det kurset samtidig (se Massasjeutdanning Nivå 1).

OMFANG: 100 timer inkludert nettbasert undervisning, selvstudier og praksis.

VARIGHET: Hvis du studerer på heltid kan kurset gjennomføres på ca. 3 uker.

KURSPRIS: 9.900,- inkludert alt kursmateriell og eksamen.

Du får ubegrenset tilgang til alt kursmateriellet (tekster, illustrasjoner, videoer) også etter studieperioden, slik at du har det med deg hele din karriere.