PROFESJONELL MASSASJEUTDANNING

Massasjeutdanning – hva innebærer det?

Norsk Massasjeskole tilbyr både full massasjeutdanning og kortere massasjekurs. Her beskriver vi utdanningene:

 • Massasjeutdanning er din inngangsbillett til massasjebransjen. Med en komplett utdanning kan du jobbe profesjonelt og selvstendig med kunder.
 • Vår massasjeutdanning er delt i flere nivåer. Hvert nivå har fokus på en kundegruppe, slik at du uansett vil finne et marked for dine tjenester.
 • Undervisningen er modulbasert og effektiv, slik at du hele tiden lærer akkurat det du trenger. Du velger selv hvor mange nivåer du vil ta.
 • Utdanningsprogrammene består av forskjellige massasjekurs, anatomikurs og tilleggskurs som gir deg helhetlig kunnskap og kompetanse.
 • Undervisningen er nettbasert og fleksibel. Du kan studere hjemmefra i ditt eget tempo. Eksamen tar du når du er klar.
 • Vi legger til rette for et aktivt studentmiljø i egne grupper på Facebook. Der kan du dele spørsmål og erfaringer med andre, og få respons fra våre lærere.
 • Utdanningene er godkjent av Norsk Massasjeforening for profesjonelle massører. Der får du ansvarsforsikring og mange andre fordeler.
 • En massasjeutdanning fra Norsk Massasjeskole er anerkjent og gir deg frihet: Du kan jobbe for deg selv eller bli ansatt i en etablert massasjeklinikk.
 • Diplomet fra skolen og medlemsbeviset fra Norsk Massasjeforening viser kundene dine at du er seriøs og kvalitetsbevisst.
Norsk-Massasjeskole

Massasjebransjen byr på mange vennlige og meningsfulle møter. Det er svært givende å hjelpe andre mennesker med deres smerter og plager.

Logo Norsk Massasjeforening

Norsk Massasjeforening er Norges største utøverforening for alternativ behandling. Som medlem får du god hjelp til å etablere deg som profesjonell massasjeterapeut.

Innhold

Massasjeutdanningen gir deg komplett og målrettet yrkesopplæring innen fysiologisk massasje og massasjeterapi.

Undervisningen inkluderer blant annet:

 • Avspenningsmassasje (Klassisk / Svensk Massasje)
 • Dypvevsmassasje
 • Anatomi og Fysiologi
 • Behandlingsplanlegging
 • Treningsveiledning og terapeutisk stretching

Struktur

Massasjeutdanningen er inndelt i to nivåer som bygger på hverandre. Hvert nivå er en komplett og godkjent yrkesutdanning, med forskjellige kundegrupper som mål.

Du kan starte når du vil og bruke så lang tid du vil på hvert nivå. På den måten kan du legge en utdanningsplan med et tempo som passer for deg.

Massasjeutdanning Nivå 1 – Avspenningsmassasje

På Nivå 1 lærer du å utføre en avspenningsmassasje som demper stress, øker blodsirkulasjonen og lindrer smerte. Du vil lære å gjøre dette på en solid og sikker måte, slik at kundene føler seg både trygge og ivaretatt.

Avspenningsmassasje er populært på spa, massasjeklinikker, feriesteder, cruisebåter m.m. Og ikke minst er det et stort marked innen bedriftsmassasje.

Avspenningsmassasje er også en ypperlig tilleggsutdanning for deg som allerede er terapeut innen andre behandlingsmetoder, og vil øke breddekompetansen for å møte nye kundegrupper.

Massasjeutdanning Nivå 1 består av følgende kurs:

Pakkepris kr. 19.790,- (spar 1.000,-)

Hvis du har tatt noen av kursene før, eller har tilsvarende kompetanse, får du godskrevet det og slipper å ta dem på nytt.

Massasjeutdanning Nivå 2 – Dypvevsmassasje

På Nivå 2 lærer du å utføre en dypvevsmassasje som løser opp i konkrete muskelspenninger og ubalanser. Du vil lære å forstå og møte ulike kunders problemstillinger og hjelpe dem med både smertelindring og tiltak som kan forebygge nye problemer. Behandlingsplanlegging og veiledning innen trening og tøyning er viktige temaer i disse kursene.

Dypvevsmassasje er en komplett behandlingsform som gir deg stor valgfrihet. Du vil kunne behandle forskjellige kundegrupper, og mange velger å åpne sin egen klinikk etter denne utdanningen.

Massasjeutdanning Nivå 2 består av følgende kurs:

Pakkepris kr. 28.700,- (spar 1.000,-)

Hvis du har tatt noen av kursene før, eller har tilsvarende kompetanse, slipper du å ta dem på nytt.

Godkjenning & Medlemskap

 • Begge massasjeutdanningene våre (Nivå 1 og 2) er godkjente av Norsk Massasjeforening, Norges største utøverforening for profesjonelle massasjeterapeuter.
 • Medlemskap gir deg ansvarsforsikring, rabattavtaler og mange andre fordeler.
Logo Norsk Massasjeforening