MASSASJEBENK & MASSASJEUTSTYR

Studentrabatt

Norsk Massasjeskole har gode rabattavtaler på massasjebenker, forbruksmateriell og andre massasjeprodukter for våre studenter.

Nedenfor finner du et utvalg produkter fra vår samarbeidspartner Silverlines.

Som student får du 10-40% rabatt i deres nettbutikk.

Slik får du rabatt hos Silverlines:

  1. Registrer deg som kunde i nettbutikken.
  2. Gå til «Min side», der det en egen knapp for avtaler, hvor det står hva som må gjøres videre.
  3. Du må være logget inn FØR du legger produkter i handlevognen.
  4. Rabatten vises når du kommer til kassen.
  5. Det er ingen fast rabatt-prosent. Rabatter kan variere fra produkt til produkt, og fra kategori til kategori.
  6. Rabatten gjelder ikke på allerede nedsatte produkter/tilbudsvarer.

BÆRBAR MASSASJEBENK OG BÆREVESKE

FARGER: Hvit, Svart, Burgunder
BREDDE: 62 cm
LENGDE: 186 cm + hodestøtten
VEKT: 12,6 kg

NB! Bærevesken må kjøpes separat!

LETT OG ENKEL
Denne massasjebenken er bygget i aluminium og er vår letteste modell på kun 12,6 kg. Den har også den enkleste høydeinnstillingen, som gjøres ved å presse inn en knapp, for så å skyve benet til ønsket posisjon.

✅ MOBIL
Bærbar, sammenleggbar massasjebenk, med høydejustering, hodestøtte, armstøtter og armslynge. Sammenlagt ser benken ut som en koffert med bærehåndtak og låseklips, men på 5 sekunder slås den enkelt opp til en fullverdig behandlingsbenk (bena kommer automatisk ut). Alle delene legges inn i benken når den ikke er i bruk.

✅ SLITESTERK
Overflaten er i slitesterk PVC (mykt kunstlær) som er lett å vedlikeholde, og som tåler bruk av oljer, såpe osv. PVC holder også godt på fargen, og falmer lite over tid. Overflaten er polstret med 5 cm skumpolstring som gir en fin kombinasjon av komfort og motstand til massasjen.

✅ SPESIFIKASJONER
Sammenslått måler massasjebenken 95 x 64 x 18 cm, og når den er montert opp er flaten på 62 x 186cm, mens høyden er justerbar fra 59 – 81 cm. Vekt er 12,6 kg. Det er en konisk åpning i overflaten (ansiktshull).

✅ SIKKERHETSTEST
Alle våre bærbare behandlingsbenker går gjennom en sikkerhetstest før de sendes ut fra fabrikk. Alle vaiere (som er strukket mellom ramme og føtter) strekktestes med hele 1000kg, og benkeplaten blir trykktestet med 300kg.

BÆREVESKE
Bæreveske i nylon, til mobile massasje-benker. Glidelås, bærehandtak, skulderstropp og ekstra lomme. NB! Fargen kan variere.

MASSASJEOLJE, PUMPE OG BELTEHOLDER

OLJETYPE: Mandel
VOLUM: 5 liter
INNHOLD: 78% mono-umettet oleic syre, omega-9 fett, 17% omega-6 flerumettede essentielle fettsyrer.

NB! Pumpen til oljekanne, og belteholderen til oljeflaske må kjøpes separat!

Høykvalitets massasjeolje basert på mandel, kaldpresset og renset. Mandelolje er en glyceryl oleate med svak duft og lett nøtteaktig smak. Oljen presses ut av kjernene fra søte mandler.

Massasjeoljen kan brukes til alle typer behandling, og passer utmerket som en base for tilsetting av eteriske oljer (ca. 10 ml pr. 1/2 liter).

 

BENKEPAPIR OG ANSIKTSPAPIR

MATERIALE: Non-Woven, resirkulert polypropylen.
TYKKELSE: 30gsm
FARGE: Hvit
STØRRELSE, BENKEPAPIR: 6 ruller á 50 ark. Hvert ark er 60 x 200 cm.
STØRRELSE, ANSIKTSPAPIR: 100 ark. Hvert ark er 27 x 32 cm.

✅ MYKT MATERIALE
Komfortabelt «Non-Woven» materiale; Dette papiret gir ingen lyd når pasienten beveger seg, og er mye mer holdbart i forhold til annet papir. Non-Woven er heller ikke statisk, og fester seg derfor ikke til kunden eller annet utstyr når det oppstår kontakt. Papiret leveres på rull, og kan henges på holdere tilpasset dette.

✅ TYKKERE
Vårt benkepapir produseres med 30gsm, som er tykkere og mere slitesterkt enn mange andre merker på markedet (mange bruker 20gsm, som gjør at papiret rives fortere i stykker under bruk, og at kjemikalier lettere trenger gjennom). Tykkelsen gjør også at papiret gir mer beskyttelse av overflaten det brukes på.

✅ PRECUT
Papiret er stiplet slik at du får perfekte «ark» for hver behandling. Det vil si at du river disse enkelt av i perforeringen (som med toalettpapir/tørkerull), slik at du får et ark på 200cm enkelt, raskt og praktisk. Hver rull inneholder 50 ark.

✅ HYGIENISK
I forhold til å bruke benken uten tildekning, eller med tildekning som feks. bomullslaken, er benkepapir mye mer hygienisk. Dette gjør at overflaten alltid er ren og bakteriefri for pasienten, og at du samtidig beskytter benken mot smuss, kjemikalier og skader. I tillegg gjør det også vedlikeholdet enklere, da benken ikke trenger like mye vask og behandling.

✅ MILJØVENNLIG
PP (Polypropylen) Non-Woven er et øko-vennlig, nedbrytningsbart og fornyelsesbart benkepapir. Materialet lages av resirkulert plast, og kan sorteres sammen med plast til gjenvinning.

 

DESINFEKSJON FOR BENK OG UTSTYR

VOLUM: 1 liter.

✅ OVERFLATEDESINFEKSJON
DISICIDE® desinfeksjonsspray som er klar til bruk for glatte arbeidsflater, utstyr, og annet tilbehør av rustfritt stål, plast, keramikk, glass og akryl.

Påvist effektiv mot bakterier og virus i samsvar med EUs forskrifter EN 14561 og EN 14562 – Desinfeksjonsmiddel, soppdrepende middel og virucid. Den bruksklare løsningen ødelegger effektivt et bredt spekter av mikroorganismer og er bakteriedrepende (inkl. Staphylococcus aureus, pseudomonads, Enterococcus hirae, mycobacterium tuberculosis, E. coli, etc.), soppdrepende (inkl. Candida, Trichophyton, etc.) , en anti-bakteriedrepende egenskap, inkludert soppdrepende midler (inkludert sopp Candida, Trichophyton, etc.).

Egner seg for bruk i Velvære/Negl/Spa/Tatovering -og Frisørsalonger, Tannleger, Skoler, Sykehus osv.

✅ MILJØVENNLIG
Produktet er miljøvennlig, vannbasert, og alkoholfri. Ikke brannfarlig og har ingen fareklasse for transport/farlig gods.

✅ ENKEL BRUK
Fjern synlig forurensning fra overflater beregnet på desinfisering. Spray så på det berørte området fra 20-30 cm, og sikre at hele overflaten er dekket. La produktet virke i minst 15 minutter, og tørk med papir, eller la overflaten lufttørke. Fungerer raskt og fordamper uten å etterlate spor på den behandlede overflaten.

DESINFEKSJON FOR HENDER

VOLUM: 1 liter.

✅ EFFEKTIV DESINFISERING
DISICIDE hud-desinfiserende spray er aktiv mot vegetative former for gram-negative og gram-positive bakterier (Treponema spp., Neisseia gonorrhoeae, Tricyomonas spp., Chlamidia spp.), Patogener av nosocomial infeksjoner og tuberkulose, infeksjoner av virusetiologi (hepatittvirus, HIV, herpesvirus, herpesvirus og herpesvirus influensa og andre luftveisinfeksjoner), gjærlignende sopp av slekten Candida, dermatofytter, så vel som gjær, dermatofytter og lipofile virus. Den virker på bakteriesporer bare ved forhøyede temperaturer. Påvist effektiv mot bakterier og virus i samsvar med EUs forskrifter EN 1500, EN 13727, EN 13624.

Renser og desinfiserer huden uten å forårsake skade.

✅ FOR HENDER/HUD
For antiseptisk behandling og desinfisering av huden på hender/ kropp/ føtter -før oppstart av salongprosedyrer og etter at de er fullført. For forebygging av sopp- og stafylokokkinfeksjoner o.l.

✅ ENKEL BRUK
Praktisk og hygienisk flaske; Spray ønsket område på huden og ikke skyll.

Ved utilsiktet kontakt med øynene; skyll raskt og grundig med vann.

Oppbevares på et kjølig sted utilgjengelig for barn, beskyttet mot direkte sollys ved en temperatur fra 5°C til 25°C.