MASSASJEBENK & MASSASJEUTSTYR

Studentrabatt

Norsk Massasjeskole har gode rabattavtaler på massasjebenker, forbruksmateriell og andre massasjeprodukter for våre studenter.

Nedenfor finner du et utvalg produkter fra vår samarbeidspartner Silverlines.

Som student får du 10-40% rabatt i deres nettbutikk.

Slik får du rabatt hos Silverlines:

  1. Registrer deg som kunde i nettbutikken.
  2. Gå til «Min side», der det en egen knapp for avtaler, hvor det står hva som må gjøres videre.
  3. Du må være logget inn FØR du legger produkter i handlevognen.
  4. Rabatten vises når du kommer til kassen.
  5. Det er ingen fast rabatt-prosent. Rabatter kan variere fra produkt til produkt, og fra kategori til kategori.
  6. Rabatten gjelder ikke på allerede nedsatte produkter/tilbudsvarer.

BÆRBAR MASSASJEBENK OG BÆREVESKE

FARGER: Hvit, Svart
BREDDE: 59 cm
LENGDE: 186 cm + hodestøtten
VEKT: 12,6 kg

NB! Bærevesken må kjøpes separat!

LETT OG ENKEL
Denne massasjebenken er bygget i aluminium og er vår letteste modell på kun 12,6 kg. Den har også den enkleste høydeinnstillingen, som gjøres ved å presse inn en knapp, for så å skyve benet til ønsket posisjon.

✅ MOBIL
Bærbar, sammenleggbar massasjebenk, med høydejustering, hodestøtte, armstøtter og armslynge. Sammenlagt ser benken ut som en koffert med bærehåndtak og låseklips, men på 10 sekunder slås den enkelt opp til en fullverdig behandlingsbenk (bena kommer automatisk ut). Alle delene legges inn i benken når den ikke er i bruk.

✅ SLITESTERK
Overflaten er i slitesterk PVC (mykt kunstlær) som er lett å vedlikeholde, og som tåler bruk av oljer, såpe osv. PVC holder også godt på fargen, og falmer lite over tid. Overflaten er polstret med 4 cm skumpolstring som gir en fin kombinasjon av komfort og motstand til massasjen.

✅ SPESIFIKASJONER
Sammenslått måler massasjebenken 95 x 60 x 18 cm, og når den er montert opp er flaten på 59 x 186cm, mens høyden er justerbar fra 62 – 80 cm. Vekt er 12,6 kg. Det er en konisk åpning i overflaten (ansiktshull).

✅ SIKKERHETSTEST
Alle våre bærbare behandlingsbenker går gjennom en sikkerhetstest før de sendes ut fra fabrikk. Alle vaiere (som er strukket mellom ramme og føtter) strekktestes med hele 1000kg, og benkeplaten blir trykktestet med 300kg.

BÆREVESKE
Bæreveske i nylon, til mobile massasje-benker. Glidelås, bærehandtak, skulderstropp og ekstra lomme. NB! Fargen kan variere.

MASSASJEOLJE, PUMPE OG BELTEHOLDER

OLJETYPE: Mandel
VOLUM: 5 liter
INNHOLD: 100% mandelolje.

NB! Pumpen til oljekanne, og belteholderen til oljeflaske må kjøpes separat!

Baseolje utvunnet fra mandelkjerner; Rik på vitaminer, og er anerkjent for sine beroligende egenskaper. Oljen er spesielt fordelaktig på tørr hud, og tilfører raskt og effektivt fuktighet.

Massasjeoljen kan brukes til alle typer behandling, og passer utmerket som en base for tilsetting av eteriske oljer (ca. 10 ml pr. 1/2 liter).

 

BENKEPAPIR OG ANSIKTSPAPIR

MATERIALE: Non-Woven, resirkulert polypropylen.
TYKKELSE: 30gsm
FARGE: Hvit
STØRRELSE, BENKEPAPIR: 6 ruller á 50 ark. Hvert ark er 60 x 200 cm.
STØRRELSE, ANSIKTSPAPIR: 100 ark. Hvert ark er 27 x 32 cm.

✅ MYKT MATERIALE
Komfortabelt «Non-Woven» materiale; Dette papiret gir ingen lyd når pasienten beveger seg, og er mye mer holdbart i forhold til annet papir. Non-Woven er heller ikke statisk, og fester seg derfor ikke til kunden eller annet utstyr når det oppstår kontakt. Papiret leveres på rull, og kan henges på holdere tilpasset dette.

✅ TYKKERE
Vårt benkepapir produseres med 30gsm, som er tykkere og mere slitesterkt enn mange andre merker på markedet (mange bruker 20gsm, som gjør at papiret rives fortere i stykker under bruk, og at kjemikalier lettere trenger gjennom). Tykkelsen gjør også at papiret gir mer beskyttelse av overflaten det brukes på.

✅ PRECUT
Papiret er stiplet slik at du får perfekte «ark» for hver behandling. Det vil si at du river disse enkelt av i perforeringen (som med toalettpapir/tørkerull), slik at du får et ark på 200cm enkelt, raskt og praktisk. Hver rull inneholder 50 ark.

✅ HYGIENISK
I forhold til å bruke benken uten tildekning, eller med tildekning som feks. bomullslaken, er benkepapir mye mer hygienisk. Dette gjør at overflaten alltid er ren og bakteriefri for pasienten, og at du samtidig beskytter benken mot smuss, kjemikalier og skader. I tillegg gjør det også vedlikeholdet enklere, da benken ikke trenger like mye vask og behandling.

✅ MILJØVENNLIG
PP (Polypropylen) Non-Woven er et øko-vennlig, nedbrytningsbart og fornyelsesbart benkepapir. Materialet lages av resirkulert plast, og kan sorteres sammen med plast til gjenvinning.

 

DESINFEKSJON FOR BENK OG UTSTYR

VOLUM: 1 liter.

✅ OVERFLATEDESINFEKSJON
Dax overflatedesinfeksjon er egnet for desinfeksjon av overflater som bord, benker og utstyr.​

75 volumprosent alkoholstyrke, med etanol som hovedkomponent. Beregnet for desinfeksjon av synlig rene flater f.eks. benker, bord og undersøkelsesbenker
Har dokumentert effekt mot bakterier, sopp og ulike typer virus som HIV, Hepatitt B og C, murine norovirus og adenovirus. Fungerer raskt og effektivt uten å etterlate spor på den behandlede overflaten.